Suljic váratlanul távozott Kaposvárról (Fotó: Szabó Miklós, NS-archív)

A kaposváriak által még 2006-ban szerződtetett Admir Suljic a 2007–2008-as szezon közben úgy köszönt el, hogy hazamegy, felhagy a labdarúgással és a családi vállalkozásban keresi boldogulását. Hogy aztán mi a családi vállalkozás, nem lett részletezve, ellenben a rendőrségnek egészen más jellegű információi vannak arról, hogy Suljic mivel kereste meg a kenyérrevalót: állítólag a színfalak mögött ő mozgatta a szálakat.

TOVÁBBI RÉSZLETEK A NEMZETI SPORT CSÜTÖRTÖKI SZÁMÁBAN
A horvátországi letartóztatásokkal lapunk csütörtöki számában is foglalkozunk,  így Olvasóink megtudhajták, hogy a horvát rendőrök többek között a magyar kollégáktól is segítséget kaptak nyomozásuk során.

Az Ekipa szlovén sportnapilap alapján (a hírt a szlovén és horvát hírügynökségtől vették át) a következő labdarúgó, edző vagy éppen vezető nevével találkozhatunk: a horvát első osztályú Croatia Sesvete gárdájából Mario Cizmek, az egykori horvát válogatott Jasmin Agic, Dario Susak, Ivan Banovic, Sasa Mus, Marko Guja, Antun Pokrajcic, Miljenko Bosnjak, a segédedző Goran Jerkovic, valamint Tomislav Zubak, a klubtulajdonos Zvonko Zubak fia.

A szintén első osztályú varasdi Varteksből  a szintén egykori válogatott Miljenko Mumlek, Zoran Ivancic és Andrija Balajic lehet érintett, a csáktornyai Medjimurjéból pedig Neven Vuljanko, Danijel Madaric, Mario Darmopil, menedzsere Mario Marenic, de a Zadar csapatkapitánya, Jakov Surac is a megvádoltak között van.