Willi Orbán már ki van éhezve; Sorozat: A pólósok pólósa

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.05.14. 23:05
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Willi Orbán végre egészséges, és már igencsak éhes a futballra. A bő fél éve sérült magyar válogatott védő egyelőre csak az RB Leipzig Freiburg elleni szombati bajnoki rajtjáig lát előre, de azt pontosan tudja, hogy a lipcseiek BL-szereplése és a magyar válogatott Eb-pótselejtezője sem lesz kis feladat. Babják Bence írása.
Willi Orbán végre egészséges, és már igencsak éhes a futballra.
A bő fél éve sérült magyar válogatott védő egyelőre csak az RB Leipzig Freiburg elleni szombati bajnoki rajtjáig lát előre, de azt pontosan tudja, hogy a lipcseiek BL-szereplése és a magyar válogatott Eb-pótselejtezője sem lesz kis feladat. Babják Bence írása.

Veszprémben a visszavonuló Sterbik Árpád után is van élet. Az EHF döntése alapján a BL final fourjára is készülő kézilabdacsapat kapujában Székely Márton, Vladimir Cupara és a PSG-től érkező Rodrigo Corrales harcol a csapattagságért és a minél fényesebb sikerekért. Nagy Péter írása.

Minden idők legjobb magyar vízilabdázóját keressük. Egykori legendák és edzőzsenik voksai alapján alakult ki a végső sorrend – hatrészes szavazás és történeti visszatekintés a Nemzeti Sportban, a Magyar Nemzetben és az Origón. Pénteken a második világháború utáni második aranykor Malonyai Péter tollából.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik