Válogatott: Úgy mentem fel a pályára, hogy hűha! – Szoboszlai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.11.16. 11:08
A magyar labdarúgó-válogatott 2–1-es vereséget szenvedett Uruguaytól az új Puskás Aréna avatómérkőzésén. A találkozó után Nagy Ádám és Szoboszlai Dominik értékelt az interjúfolyosón.

Nagy Ádám arról beszélt: elhúzódó sérülése után nagyon örül, hogy újra játszhatott a válogatottban.

„Kicsit nehezebb időszakot tudhatok a hátam mögött, nyilván egy sérülés soha nem jön jókor, de jelen helyzetben hatványozottan igaz volt, hiszen klubcsapatot váltottam, és fontos mérkőzések voltak a válogatottban is, melyeken nem tudtam így a maximumot adni. Most nagyon örülök, hogy már egészségesen újra a pályán lehettem.”

Szoboszlai Dominik a rá jellemző lazasággal fogalmazta meg, milyen érzés volt ennyi ember előtt pályára lépni.

„Úgy mentem föl a pályára, hogy hűha, meg le is úgy jöttem, hogy hűha, az 1–2-es vereség után sajnos. Nem ez az első nagy stadion, ahol játszottam, de az első Magyarországon, és az első olyan, hogy hatvanhétezer ember mögöttünk állt. Tényleg mindenkinek köszönjük, hogy kilátogatott és ilyen hangulatot alakított. Ezt a meccset gyorsan el kell felejteni, tanulni kell belőle, és keddre koncentrálni.”

A Red Bull Salzburg légiósa a videóban arra is kitér, mekkora motivációt jelent keddre az új Puskás Aréna.

Vállalható volt-e a meccs? Kikaptunk, így nem – Szalai Ádám

Biztos vagyok benne, hogy 3 ponttal térünk haza Walesből – Dzsudzsák Balázs

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

Magyarország–Uruguay 1–2 (1–2)
Budapest,Puskás Aréna,65 114néző.Vezette:Skomina (szlovén)
MAGYARORSZÁG:
Dibusz – Bese, Baráth (Szalai A., 71.), Lang, Korhut (Nagy Zs., 75.) – Vida M. – Dzsudzsák (Kovács I., 54.), Kalmár (Holman, 83.), Szoboszlai (Nagy Á., 67.), Varga R. – Szalai Á. (Feczesin, 60.).Szövetségi kapitány:Marco Rossi
URUGUAY:Muslera – G. González, Coates, Godín, Vina (Laxalt, 68.) – Valverde (Torreira, 67.), Bentancur (Vecino, 53.), B. Lozano – B. Rodríguez (Pereiro, 82.), Cavani (Stuani, 74.), L. Suárez (Maxi Gómez, a szünetben).Szövetségi kapitány:Óscar Tabárez
Gólszerző:Szalai Á. (24.), ill. Cavani (15.), B. Rodríguez (21.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

ÉLŐ FELVEZETÉSÜNK A NAGY MÉRKŐZÉSRŐL ITT!

A MÉRKŐZÉSRŐL TUDÓSÍTOTT:SOMOGYI ZSOLT, ZOMBORI ANDRÁS (összefoglaló), TUMBÁSZ HÉDI, FÖLDI IMRE, SZABÓ MIKLÓS, TÖRÖK ATTILA (fotó), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik