Válogatott: Rossi 50 nap után visszatér, karanténnal kezd

Vágólapra másolva!
2020.05.10. 16:19
null
Marco Rossi az első teljes bajnoki fordulóban már mehet mérkőzésre (Fotó: Szabó Miklós)
Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya még március 21-én utazott haza családjához Olaszországba, Pozzuoliba, és azóta is a Nápoly melletti kisvárosban tartózkodik. Az elmúlt, közel 50 napot Rossi családi körben töltötte, ám ennek most vége: a tréner vasárnap este autóba ül, és Magyarországra utazik – számolt be róla a Magyar Nemzet.

 

Megérkezése után Rossit azonnal koronavírustesztnek vetik alá – jóllehet, panaszmentes, hiszen feleségén és lányán kívül senkivel sem találkozott az elmúlt hét hétben –, majd két hétre karanténba helyezik, ami azt jelenti, hogy a május 23-i két Magyar Kupa-elődöntő idején még tartani fog az izolációja. Elméletileg a visszavágóra, május 26-ra már véget ér számára a karantén, így természetesen az újrakezdés első fordulójának idején, azaz május 29-től ott lehet már a lelátón.

A lap megjegyzi, hogy Rossi a karanténban sem fog unatkozni, hiszen televízión követheti a Bundesliga újraindulását – többek között a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt foglalkoztató RB Leipzig, a Sallai Rolandot soraiban tudó Freiburg és a Szalai Ádámot alkalmazó Mainz is érdekelt a május 16–17-i hétvégén.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik