Válogatott: reagált az MLSZ az izraeli középpályás ügyére

I. M.I. M.
Vágólapra másolva!
2020.02.12. 09:16
null
Omri Altman (Fotó: AFP)
Mint beszámoltunk róla, izraeli sajtóhírek szerint Omri Altman, a Hapoel Tel-Aviv magyar útlevéllel is rendelkező középpályása a magyar válogatott látószögébe került. Az üggyel kapcsolatban megkerestük a Magyar Labdarúgó-szövetséget (MLSZ), amely szerdán kora reggel reagált is a Nemzeti Sport Online kérdésére.

 

Alább tartalmi változtatás nélkül közöljük a Magyar Labdarúgó-szövetség reakcióját.

„A magyar válogatott szövetségi kapitánya és szakmai stábja folyamatosan minden olyan játékost monitoroz – Magyarországon és határainkon túl is –, aki a FIFA és az UEFA szabályai szerint pályára léphet a magyar válogatottban. Amennyiben bármelyikük a magyar válogatottban szeretne játszani és ezen felül a szövetségi kapitány megítélése szerint a nemzeti együttes hasznos tagja tud lenni, akkor arról az MLSZ tájékoztatni fogja a közvéleményt. Az ebben a témában megjelenő sajtóinformációkat azonban a továbbiakban sem kívánjuk kommentálni.”


A magyar válogatott legközelebb március 26-án, a Bulgária elleni Eb-pótselejtezőn (Nemzetek Ligája-rájátszás) lép pályára, Marco Rossi tíz nappal előtte hirdet keretet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik