Válogatott: Nem várhatunk nagy csodákat – Lőw Zsolt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.11. 11:34
Lőw Zsolt, a Paris Saint-Germain magyar másodedzője az M4 Sportnak adott exkluzív interjúban úgy fogalmazott: túl nagyok az elvárások a magyar labdarúgó-válogatottal szemben, és bár ebből kiindulva érthető a közönség csalódottsága a finn–magyar (1–0) mérkőzés után, azért a szombati Nemzetek Ligája-találkozón rengeteg biztató jelet is fel lehetett fedezni.

„Nem várhatunk nagy csodákat a magyar válogatottól: az elmúlt években borzasztóan magasra tettük a mércét, és túlzóan nagyok voltak az elvárások. Meg kell érteni, hogy közel harminc év kiesett, annyira el lett hanyagolva a labdarúgásunk minden téren, hogy borzasztóan nagy lemaradásunk van” – mondta Lőw Zsolt.„Nem várhatunk nagy csodákat a magyar válogatottól: az elmúlt években borzasztóan magasra tettük a mércét, és túlzóan nagyok voltak az elvárások. Meg kell érteni, hogy közel harminc év kiesett, annyira el lett hanyagolva a labdarúgásunk minden téren, hogy borzasztóan nagy lemaradásunk van” – mondta Lőw Zsolt.

Lőw ugyanakkor kívülről úgy látja: az új szövetségi kapitány, Marco Rossi ilyen rövid idő alatt jó munkát végzett, a finnek elleni meccsen látszott, hogy határozott elképzelése van a követendő játékról, taktikáról.

A teljes interjúrészletet ide kattintva nézheti meg!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik