Georges Leekens menesztése után az MLSZ közleményében az szerepelt, hogy a belga szakvezető nem tart igényt a végkielégítésre. A Nemzeti Sport csütörtöki számában viszont arról írtunk, a menesztett edző a Budapestről kapott baráti üzenetből tudta meg, hogy menesztették, és várhatóan jövő héten érkezik vissza, hogy tárgyaljon az MLSZ vezetőivel.

Adva van a kérdés: ha a szakembert nem a szövetség értesítette a váltásról, akkor az MLSZ honnan tudta, hogy nem tart igényt az anyagi kárpótlásra? Ha pedig valóban lemond a végkielégítésről, miről egyeztetnek?

„A Magyar Labdarúgó-szövetség megköszönte Georges Leekensnek a férfi A-válogatottnál végzett munkáját. A felek között a két napja közös megegyezéssel megszüntetett együttműködés ideje alatt professzionális kommunikáció zajlott, és ez az utóbbi napokra is igaz – mondta a Nemzeti Sportnak Szabó Gergő, a magyar válogatott sajtófőnöke. – Az MLSZ közleménye továbbra is megállja a helyét. A belga szakember a jövő héten azért érkezik Magyarországra, hogy az ilyenkor szükséges hivatalos feladatokat elvégezzük, és a protokollfolyamatokat lebonyolítsuk."