Válogatott: Marco Rossi ma tárgyalt az MLSZ-szel – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.19. 11:32
null
A Honvédot bajnoki címig vezető Marco Rossi válthatja Georges Leekenst a magyar válogatott kispadján (Fotó: Török Attila)
Mint arról beszámoltunk, hazai sajtóhír szerint Georges Leekens sorsa megpecsételődött a magyar labdarúgó-válogatott élén. A Nemzeti Sport információja szerint Marco Rossi a legesélyesebb jelölt a szövetségi kapitányi posztra, ezt pedig Gianluca Di Marzio olasz újságíró oldalán megjelent hír is megerősítette, sőt értesüléseik szerint a Dunaszerdahely edzője ma délelőtt találkozott és tárgyalt is a Magyar Labdarúgó-szövetség illetékeseivel.

 

Acsakfoci.huhétfőn több, egymástól független forrásból is úgy értesült, hogy eldőlt Georges Leekens sorsa: a portál úgy tudja, a szövetségi kapitány távozik a magyar válogatott éléről.

A Nemzeti Sport értesülése szerint a Honvédot bajnoki címig vezető, jelenleg a Dunaszerdahelyet irányító Marco Rossilesz a befutó, ha Leekens tényleg távozik a válogatott éléről.

A Gianluca Di Marzio oldalán megjelent hír – amelyet Andrea Candelmo jegyez – szerint az olasz szakember ma délelőtt már találkozott és tárgyalt is az MLSZ illetékeseivel.

Gianluca Di Marzio on Twitter

Ungheria, l'ex Honved Marco #Rossi verso la panchina della Nazionale https://t.co/PZsy0kJymt


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik