Válogatott: Hallottam, hogy a szurkolók nekem is üzentek a mérkőzés vége felé… – Leekens

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.11. 18:39
null
Georges Leekens hallotta a lelátóról érkező hangokat (Fotó: Tumbász Hédi)
Georges Leekens hétfőn interjút adott a Nemzeti Sportnak, labdarúgó-válogatottunk szövetségi kapitánya a telki edzőközpont első emeleti irodájában fogadott bennünket. A beszélgetés alkalmával kiderült, az ausztráloktól elszenvedett 2–1-es vereség után sem pesszimista, sőt elárulta, annak tart-e bennünket, magyarokat.

 

„Nem. Bárhol dolgoztam eddig a világon, mindenhol a siker volt a hangulat alapja. Fél éve élek Magyarországon, tudom, mi jellemzi az itteni embereket. Hallottam én is a stadionban, hogy a szurkolók elégedetlenek voltak, és nekem is üzentek a kilencven perc vége felé… Ez érthető is, mert eljöttek a meccsre, támogatták a csapatot, az eredmény viszont nem az volt, amit szerettünk volna. Higgyék el nekem, mi magunk is csalódottak voltunk, ugyanúgy, ahogy ők is. Győzelmeket szeretnénk mi is! Azért dolgozunk, hogy sikeresek legyünk.”

A keddi Nemzeti Sportból kiderül, mit mondott Georges Leekens az öltözőben az ausztrálok ellen öngólt szerző Kádár Tamásnak, mi a véleménye a kézsérülése miatt a felkészülési mérkőzéseket kihagyó Hangya Szilveszterről, valamint azt is elmeséli, miért evett annak idején Eden Hazard hatalmas hamburgert a válogatott mérkőzés alatt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik