Válogatott: „Ha Leekens helyében lennék, behívnám Husztit”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.13. 14:41
Várhidi Péter korábbi kapitány is megszólalt annak kapcsán, hogy Huszti Szabolcs hazaigazolt a labdarúgó NB I-be, s a Videotonban folytatja pályafutását.

Várhidit a Bors kérdezte meg a 34 esztendős magyar futballistáról.a Bors kérdezte meg a 34 esztendős magyar futballistáról.

„Hónapok estek ki tavalyi műtétje miatt, ezért azt javaslom, előbb várjuk meg, milyen formában tér vissza. Az is kérdéses, hogy Georges Leekens szövetségi kapitány számításba vesz-e idősebb labdarúgókat, elvégre Huszti lassan 35 éves lesz. Ha én lennék Leekens helyében, behívnám a válogatottamba, elvégre alacsony, jól cselező játékos, a testsúlya sem szaladt el, a technikája nem kopott meg.”

„Gera Zoltánhoz és Juhász Rolandhoz hasonlíthatnám, ők ketten szintén hosszúra nyúlt légióséletet követően tértek vissza, és idehaza bizonyítanak is. Ez a dolgok rendje. Ott szeretnék befejezni a futballt, ahol egykor elkezdték.”

Huszti Szabolcs a Videoton pénteki sajtótájékoztatón elmondta, nem azért szerződött haza Magyarországra, hogy válogatott legyen, őt a bajnoki cím érdekli.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTON FC-NÉL
Érkezők:
Tomás Tujvel (szlovák, Mezőkövesd), Huszti Szabolcs (Csangcsun Jataj – Kína)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:Nagy Dominik (Legia Warszawa – Lengyelország)
Távozók: Horváth Tamás (Mezőkövesd)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:
Barczi Dávid (?), Fejes András (?), Ezekiel Henty (nigériai, Slovan Bratislava – Szlovákia, Göztepe – Törökország), Asmir Suljic (bosnyák, ?), Szolnoki Roland (?)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik