Válogatott: ez Gulácsi életének legzsúfoltabb hete?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.18. 16:10
Nem unatkozik mostanában Gulácsi Péter, az Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott kerettagja, akinek talán a legsűrűbb hete a mostani 2016-ban. Vagy az egész életében.

Gulácsi a Bild cikke szerint hétfőn még Lipcse főterénünnepelte az RB Bundesligába jutását csapatával, de kedd reggel már Audijába ült, és elautózott Budapestre – itt pontosítanunk kell a német lapot, a játékos ugyanis a magyar válogatott ausztriai edzőtáborába hajtott.

A 25 éves kapus „megpróbáltatásai” ezzel közel sem érnek véget, pénteken ugyanis Elefántcsontparttal játszik a válogatott, majd Gulácsi a hét végén – amikor a válogatott játékosok rövid szabadságot kapnak – a Balatonon megnősül.

„A következő néhány nap nagyon stresszes lesz – idézi a Bild Gulácsit. – Szerencsére az esküvő előkészítésében nem lesz sok feladatom, Diána elvégzi a tennivalók nagy részét. A Leipzigből nem sok csapattársam jön, mindenki nyaralni ment.”

A Bild a lengyel Przeglad Sportowyra hivatkozva Gulácsi kapcsán megemlítette, hogy a lipcseiek kiszemeltjei között szerepel a Bialystock 18 éves lengyel kapusa, Bartlomiej Dragowski.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik