Válogatott: Azért a bolgárok elleni meccs ott jár Willi Orbán fejében… – Gulácsi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.01.17. 06:52
Gulácsi Pétert választották meg az Év legjobb labdarúgójának a 62. M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán. Az esemény után az RB Leipzig kapusával beszélgetett az NSO Tv stábja. Szóba került természetesen a bolgárok elleni Eb-pótselejtező is. Elmondta: csapattársa, Willi Orbán hogyan viseli, hogy jelen állás szerint nem léphet pályára a mérkőzésen.

Gulácsi Péter nagyon örült, hogy címvédőként idén már személyesen is át tudta venni a díjat.

„Köszönettel tartozom a szervezőknek. Nekünk ma még fél hatkor edzésünk volt Lipcsében, úgyhogy ez egy expressz utazás. Holnap reggel megyek vissza, mert szombaton már bajnokink van. Nagyon örülök, óriási megtiszteltetés és büszkeség az, hogy másodszor is megnyertem ezt a díjat. Azon leszek, hogy a következő évben is olyan teljesítményt nyújtsak, hogy kiérdemelhessem.”

Az RB Leipzig játékosa videónkban feleleveníti legszebb 2019-es emlékét (ami nem a labdarúgással kapcsolatos...); szóba kerül, hogy Dibusz Dénessel ezúttal ketten is ott voltak kapusok a legjobb háromban; mindemellett a német bajnoki címért folytatott küzdelem, a Tottenham elleni BL-párharc, a bolgárok elleni Eb-pótselejtező és Willi Orbán sérülése is szóba kerül.

62. M4 SPORT – AZ ÉV SPORTOLÓJA GÁLA
AZ ÉV LABDARÚGÓJA, FÉRFIAK

GULÁCSI PÉTER (RB Leipzig)

DOBOGÓSOK
DIBUSZ DÉNES (Ferencváros)
SZOBOSZLAI DOMINIK (Red Bull Salzburg)

Remélem, nem ez volt az utolsó alkalom – Milák

Elfelejtettem, hogy jönnöm kell az Eb-meccs után – Varga Dénes

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik