Válogatott: az uruguayi keret nagy része már Budapesten, újabb sérült

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2019.11.12. 11:03
null
Cavaniék hétfő óta Budapesten készülnek (Fotó: Uruguayi Labdarúgó-szövetség)
Hétfő óta Budapesten készül az uruguayi labdarúgó-válogatott, amely pénteken Magyarország ellenfele lesz a Puskás Aréna pénteki nyitó mérkőzésén.

 

Az uruguayi szövetség tájékoztatása szerint a dél-amerikai ország küldöttsége 19 órás utazás után hétfőn landolt Budapesten. Óscar Tabárezék a budapesti New York-palotában szálltak meg. Első körben 13 játékos érkezett meg (többek között Diego Godín, Lucas Torreira, Federico Valverde és Edinson Cavani is), ők hétfőn a szálloda edzőtermében mozogtak. A többiek hétfő este és kedd reggel csatlakoztak a kerethez.

A mieink pénteki ellenfele kedden 15 órától az MTK pályáján, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban edz.

További hír a kétszeres világbajnok nemzettel kapcsolatban, hogy Nahitan Nández mellett Jonathan Rodríguez sem lép pályára ellenünk, ugyancsak sérülés miatt. A szakmai stáb a helyükre Gastón Pereirót és Martín Cácerest hívta be, ám utóbbi eltiltás miatt nem játszhat ellenünk.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
November 15., péntek (Puskás Aréna)
19.00: Magyarország–Uruguay (Tv: M4 Sport, élőben az NSO-n)
Vezeti: Damir Skomina (Robert Vukan, Tomaz Klancnik) – szlovénok

Selección Uruguaya on Twitter

La delegación de @Uruguay arribó a Budapest y se instaló en el hotel New York Palace. En una hora, realizará el primer movimiento en el gimnasio del hotel. #ElEquipoQueNosUne https://t.co/8AOAo1J7no



Selección Uruguaya on Twitter

Imágenes del primer entrenamiento de @Uruguay en Budapest pensando en el amistoso del viernes ante Hungría. #ElEquipoQueNosUne

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik