Válogatott: Az ajtó nyitva áll – Marco Rossi Nikolicsról

I. M.I. M.
Vágólapra másolva!
2020.02.10. 15:32
null
Marco Rossi nem zárkózik el attól, hogy találkozzon Nikolics Nemanjával (Fotó: Tumbász Hédi)
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nyitott arra, hogy találkozzon minden olyan játékossal, aki segíteni tudja a nemzeti csapatot – így Nikolics Nemanjával is.

 

Ahogy arról beszámoltunk, Nikolics Nemanja az M4 Sporton látható Góóól! 2 című műsor vendégeként arról beszélt, hogy nem szándékozik visszatérni a magyar válogatottba, de annyit azért hozzátett, nyitva hagyja a lehetőséget a szövetségi kapitánnyal való találkozásra ebben a kérdésben. „Ha lesz lehetőségem, Rossi kapitánnyal ezt át fogom beszélni – nyitotta mégis résnyire az ajtót a válogatottba való visszatérése előtt. De nem győzte hangsúlyozni, elsősorban a Fehérvárra koncentrál, ezért igazolt haza.

A rutinos támadó szavaira Marco Rossi szövetségi kapitány is reagált, röviden nyilatkozott a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) honlapjának.

„Az ajtó minden olyan játékos előtt nyitva áll, aki fizikai, taktikai, technikai szempontból is alkalmas és kész arra, hogy a nemzeti csapatot segíteni tudja. Ez alól sem Nikolics, sem más nem kivétel, így amennyiben találkozni szeretne velem, akkor erre én is nyitott vagyok” – mondta a szövetségi kapitány az mlsz.hu-nak.

Nikolics legutóbb 2018. március 27-én, a Skócia elleni felkészülési mérkőzésen lépett pályára a nemzeti csapatban, majd május 3-án az amerikai Chicago Fire játékosaként a nagy távolságra való tekintettel lemondta a válogatottságot.

A magyar válogatott legközelebb március 26-án, a Bulgária elleni idegenbeli Eb-pótselejtezőn lép pályára, Marco Rossi tíz nappal előtte hirdet keretet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik