UEFA: Ceferinnek tetszik a Puskás Aréna; elégedett volt a női BL-döntővel is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.19. 12:06
Alexander Ceferin, az európai szövetség (UEFA) elnöke elégedett volt a Puskás Aréna állapotával és a szombati női Bajnokok Ligája-döntővel is.
Csányi Sándor (jobbra) és Fürjes Balázs (b) az épülő Puskás Arénában fogadta az UEFA elnökét  (Fotó: mlsz.hu) 
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Csányi Sándor (jobbra) és Fürjes Balázs (b) az épülő Puskás Arénában fogadta az UEFA elnökét (Fotó: mlsz.hu) A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

Csányi Sándor az MLSZ elnöke, kihasználva, hogy az európai szövetség vezérkara az elmúlt napok eseményei, az UEFA-vezetők tanácskozása és a női BL-döntő miatt Budapestre látogatott, vasárnap délelőtt Fürjes Balázs államtitkár társaságában fogadta Alexander Ceferin UEFA-elnököt. A találkozó az épülő Puskás Arénában volt, a 2020-as Eb egyedüli olyan stadionjában, melyet teljes mértékben újonnan vehetnek birtokba a szurkolók és a csapatok – számolt be az mlsz.hu.

Az informális látogatás részeként sportvezetők megtekintették a stadion már készen álló létesítményeit, eközben a stadion közepén az Európa-bajnoki trófeát mintázó hőlégballon jelképezte a bő egy év múlva induló Európa-bajnokságot. Alexander Ceferin elmondta: csak a dicséret hangján szólhat a tegnapi női BL-döntő mérkőzésről és annak megszervezéséről, s nagyon elégedett a Budapesten zajló stadionépítkezéssel is, alig várja a stadion novemberi megnyitását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik