U21: több mint tízezren lesznek este a Puskás Arénában

Vágólapra másolva!
2019.11.18. 11:31
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott hétfő este Ausztriával játszik felkészülési mérkőzést a Puskás Arénában. Az MLSZ legfrissebb Facebook-bejegyzése szerint várhatóan 12 ezer ember látogat ki az új létesítménybe.

A mérkőzés előtt helyszíni jegyértékesítés nem lesz, és ezúttal a Szurkolói Klub tagjainak nem biztosít külön kedvezményeket az MLSZ a vásárláskor. Az értékesítés során csak a Puskás Aréna első szintjét nyitják meg, ezért a jegyek korlátozott számban elérhetőek.Az értékesítés során csak a Puskás Aréna első szintjét nyitják meg, ezért a jegyek korlátozott számban elérhetőek.

A jegyek – elhelyezkedéstől függően – négy árkategóriában vásárolhatók meg, 600, 900, 1200 és 1500 forintért. A jegyek nem névre szólnak, egy vásárló legfeljebb 25 darab belépőt vásárolhat.

A szövetség beszámolója szerint a belépők megvásárolhatók a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint az InterTicket országos viszonteladói hálózatában, az egyes irodák nyitvatartási idejében.

„A játékosok számára óriási élmény lesz, hogy pályára léphetnek a Puskás Arénában, ennél nagyobb motivációra nincs szüksége senkinek, bízom benne, hogy mindenkit feldobnak majd a körülmények, és jó meccset tudunk játszani Ausztria ellen” – fogalmazott az mlsz.hu-nak Gera Zoltán, az U21-es csapat szövetségi edzője.

2021-ben korosztályos Európa-bajnokságot rendeznek hazánkban (Szlovénia a társrendező), a magyar csapat pedig mint az egyik házigazda automatikusan részt vesz a tornán, ezért addig csak felkészülési mérkőzéseket játszik.

A kapukat 17 órakor nyitják ki, a találkozó 19 órakor kezdődik.

A Puskás Arénát pénteken avatta fel a magyar felnőttválogatott, a telt ház előtt (65 ezer néző) rendezett találkozón Uruguay nyert 2–1-re.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
19.00: MAGYARORSZÁG U21
–Ausztria U21 (Tv: M4 Sport)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik