U21-es válogatott: több ezer jegy elkelt már a Puskás Arénába

Vágólapra másolva!
2019.11.09. 13:21
Mint arról korábban beszámoltunk, péntektől lehet jegyeket vásárolni az U21-es labdarúgó-válogatott Ausztria elleni felkészülési mérkőzésére az új Puskás Arénába. A Nemzeti Sport Online információi szerint egy nap alatt több ezer jegy elkelt már a találkozóra.

A mérkőzés előtt helyszíni jegyértékesítés nem lesz, és ezúttal a Szurkolói Klub tagjainak nem biztosít külön kedvezményeket az MLSZ a vásárláskor. Az értékesítés során csak a Puskás Aréna első szintjét nyitják meg, ezért a jegyek korlátozott számban elérhetőek.Az értékesítés során csak a Puskás Aréna első szintjét nyitják meg, ezért a jegyek korlátozott számban elérhetőek.

A jegyek – elhelyezkedéstől függően – négy árkategóriában vásárolhatók meg, 600, 900, 1200 és 1500 forintért. A jegyek nem névre szólnak, egy vásárló legfeljebb 25 darab belépőt vásárolhat.

A szövetség beszámolója szerint a belépők megvásárolhatók a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint az InterTicket országos viszonteladói hálózatában, az egyes irodák nyitvatartási idejében.

Érdekesség, hogy Gera Zoltán, az U21-es csapat szövetségi edzője három nappal a találkozó előtt „búcsúzik” a felnőttválogatottól az Uruguay elleni stadionavató-mérkőzésen.

Az Ausztria elleni összecsapás november 18-án este 19 órakor kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik