U19: „Minden erőnkkel azon leszünk, hogy kiejtsük a horvátokat”

BABJÁK BENCE (Dugopolje)BABJÁK BENCE (Dugopolje)
Vágólapra másolva!
2019.03.21. 19:52
A magyar U19-es labdarúgó-válogatott szombati, Horvátország elleni meccsén már az MTK középpályása, a sérüléséből felépülő Schön Szabolcs is pályára léphet.
A mieink kiejtenék a horvátokat – GALÉRIÁNK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE! (Fotók: Földi Imre)
A mieink kiejtenék a horvátokat – GALÉRIÁNK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE! (Fotók: Földi Imre)

 

A Norvégia elleni 0–0-s döntetlen másnapján könnyedebb edzést vezényelt az U19-es magyar válogatottnak a Németh Antal vezette szakmai stáb. A játékosok már a skandinávok elleni találkozó lefújása után megkezdték a regenerációt, csütörtök délután pedig néhány kör laza kocogás és bemelegítés után egymás közötti játék, valamint a pontrúgások gyakorlása szerepelt a programban.

Az FC Omladinac pályáján tartott gyakorláson a korábban sérüléssel bajlódó Schön Szabolcs is a társaival végezte a gyakorlatokat, az Ajaxtól télen az MTK-ba szerződő középpályás minden bizonnyal pályára léphet a szombati, Horvátország elleni második csoportmérkőzésen.

„A horvátok ellen is kemény, fizikailag megterhelő meccsre számítok mondta a norvégok elleni találkozó másnapján Torvund Alexander, a magyar U19-es válogatott, valamint a norvég élvonalban szereplő Stabaek támadója. – Egyénileg képzett játékosok alkotják a keretet, biztosan megpróbálnak nagy iramot diktálni. Mivel tovább szeretnének jutni, a győzelmi kényszer miatt vélhetően nekünk esnek, de nem ijedünk meg. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy kiejtsük a házigazdát, és utána a németek ellen is sikeresek legyünk.”

A szombati rivális az első mérkőzésen 2–1-re kikapott Németországtól, így győzelmi kényszerben lép pályára Németh Antal együttese ellen.

U19-ES EURÓPA-BAJNOKI SELEJTEZŐ
ELITKÖR, 3. CSOPORT
Március 23., szombat, 17.00:
Magyarország–Horvátország – élőben az NSO-n!
Március 26., kedd, 14.00: Magyarország–Németország – élőben az NSO-n!

1. FORDULÓ
NORVÉGIA–MAGYARORSZÁG 0–0

A CSOPORT ÁLLÁSA
1.
Németország*1
--2–13
2.
Magyarország
-
1
-0–0
1
2.Norvégia
- 1- 0–01
4.
Horvátország
- -
11–2
0
*A csoportból csak az első helyezett jut tovább az Európa-bajnokságra
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik