U19-es Eb-selejtező: 30 méteres potya - két pontunk bánta

Vágólapra másolva!
2014.11.10. 19:53
null
A magyar válogatott peches góllal bukott pontokat (Fotó: mlsz.hu)
Az U19-es magyar válogatott a korosztályos Európa-bajnoki selejtező 4. csoportjának első fordulójában 1–1-es döntetlent játszott Dunaújvárosban Azerbajdzsánnal.

 

A magyar válogatott a 37. percben megszerezte a vezetést, Zsótér bal oldali beadása után Polgár fejelt 7 méterről, jobbról gyönyörűen a hosszú felső sarokba (1–0).

A 70. percben eldönthette volna az összecsapást Pisont István együttese, a csereként beálló Sallai kavargatott a 16-os jobb oldalánál, majd tolt egyet befelé, és a hosszú felső irányába bombázott, de a lécről kifelé pattant a labda.

A 84. percben aztán jött a feketeleves, Nasirov 30 méteres szabadrúgása a kaputól öt méterre lepattant, ez pedig megzavarta Ivancsicsot, akiről a kapuba pattant a labda (1–1).

A ráadás pillanataiban ráadásul megfogyatkozott a válogatott, Zsótér kapott pirosat kemény belépőjéért.

A magyar csapat nem élt a lehetőségeivel 1–0-t követően, ezt pedig két pontunk bánta, folytatás szerdán a szlovákok ellen alulmaradó Szlovénia ellen.

U19-ES EURÓPA-BAJNOKI SELEJTEZŐ
4. CSOPORT, 1. FORDULÓ (MAGYARORSZÁG)

Szlovákia–Szlovénia 2–1

MAGYARORSZÁG–AZERBAJDZSÁN 1–1 (1–0)
Dunaújváros, 500
néző. Vezette:Beaton (skót) (Stewart – skót, Morhaim – izraeli)
MAGYARORSZÁG:Ivancsics – Polgár, Lenzsér, Nagy Á., Talabér – Tóth M. (Takács K., 84.), Vida, Rácz B. (Jancsó, 79.) – Grabant (Sallai, 63.), Balogh N., Zsótér. Szövetségi edző:Pisont István
AZERBAJDZSÁN:Sahin – Agaverdiev, Mustafazade, Khakimov, Safarzade – Zamanov, Nahavandi (Agaragimov, a szünetben) – Muradbayli, Nasirov, Madatov (Sulejmanov, 91.) – Jafarov (Kama, 62.). Szövetségi edző:Nicolai Adam
Gólszerző:Polgár (1–0) a 37., Nasirov (1–1) a 84. percben
Kiállítva:Zsótér a 92. percben

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik