U19: döntetlen a belgákkal, jöhet a bronzmeccs

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.06. 19:43
Magyarország U19-es labdarúgó-válogatottja 0–0-ra végzett Belgiummal a szabadkai Vilotics-tornán, majd tizenegyesekkel biztosította részvételét a bronzmérkőzésen.

A 0–0-s végeredmény – és a magyar, illetve belga válogatott Izrael elleni 3–0-s veresége – holtversenyt eredményezett, így tizenegyesekkel dőlt el, melyik csapat játszhat a bronzéremért. Az mlsz.hu tudósítása szerint A párbaj hőse Ivancsics Alex volt, aki négyből három tizenegyest megfogott, míg magyar részről Spandler Csaba, Lenzsés Bence és Jancsó András sem hibázott. Válogatottunk ezzel a második lett csoportjában, és hétfőn a bronzéremért küzd meg a másik csoport másodikjával, Ukrajnával.

„Nagyot javult a teljesítményünk a tegnapi meccs óta, ezúttal fegyelmezetten, tudatosan játszottunk, jól építettük a játékot, minden játékosom felnőtt a feladathoz" – mondta a mérkőzés után Pisont István szövetségi edző. – „Védekezésben szinte hibátlanul dolgoztunk, a taktikai feladatokat mindenki remekül megoldotta, helyenként öröm volt nézni a játékunkat. A támadó zónában sajnos nem tudtunk igazán hatékonyak lenni, ezért a gólszerzés nem jött össze, ennek ellenére maximálisan elégedett vagyok a csapattal."

U19-ES VILOTICS-TORNA, SZABADKA
Magyarország–Belgium 0–0, 11-esekkel 3–1
Magyarország:
Ivancsics Alex – Talabér Attila, Lenzsér Bence, Nagy Ádám, Spandler Csaba – Rácz Barnabás (Gazdag Dániel, 73.), Jancsó András, Tóth Martin (Koszta Márk, 88.) – Grabant Bence, Németh Erik (Csicsek Levente, 64.), Zsótér Donát

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik