U18: vereséggel nyitott a válogatott a Jezek-tornán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.23. 09:36
Az U18-as magyar labdarúgó-válogatott 4–1-re kikapott az Egyesült Államok korosztályos csapatától a csehországi Jezek-tornán.

Mint az mlsz.hu beszámolójából kiderül, az idei U17-es Európa-bajnokságon pályára lépő játékosok jelentős részére már az U19-es válogatottban számít a szakmai stáb, így ők nem utaztak el a csapattal Csehországba, valamint az NB II-ben szereplő labdarúgók sem tartottak a csapattal. az mlsz.hu beszámolójából kiderül, az idei U17-es Európa-bajnokságon pályára lépő játékosok jelentős részére már az U19-es válogatottban számít a szakmai stáb, így ők nem utaztak el a csapattal Csehországba, valamint az NB II-ben szereplő labdarúgók sem tartottak a csapattal.

Az összecsapás első félidejében nagy fölényben játszott Egyesült Államok, és a nagyszünetben már kétgólos hátrányban voltak a magyarok.

A fordulás után javult a mieink játéka, Szendrei Norbert révén szépítettünk, majd az egyenlítésre is megvolt a lehetőségünk. Ám az amerikaiak hajráztak jobban, kétszer is betaláltak, így 4–1-re nyertek.

„Az első félidőben teljesen megérdemelten szerzett kétgólos előnyt az amerikai válogatott, gyorsabban, dinamikusabban játszott, beszorított bennünket a kapunk elé. A második játékrészben azonban eltüntettük a különbséget, ebben a periódusban kimondottan jól futballoztunk, ebből a játékból kell kiindulnunk a folytatásban” – nyilatkozta Németh Antal szövetségi edző a találkozó után.

CSEHORSZÁG
U18-AS JEZEK-TORNA

Egyesült Államok–Magyarország 4–1 (2–0)
Magyarország: Oroszi István – Farkas Dániel, Opavszky Balázs, Bolla Gergő, Zeke Márió – Nándori Botond, Molnár Dominik (Darabont Gábor, 71.) – Kiss Tamás (Galacs Erik, 80.), Szendrei Norbert, Tímári Norman – Tóth Zoltán (Németh Ádám, 80.). Szövetségi edző: Németh Antal

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik