U18: nagy eredmény Gibraltárnak, 2-2 a mieinkkel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.16. 23:32
null
A magyar csapat nem tudott nyerni Gibraltár ellen
A magyar U18-as labdarúgó-válogatott Gibraltár egy évvel idősebb korosztálya ellen játszott 2–2-es döntetlent.

 

Az MLSZ hivatalos oldalának, az mlsz.hu-nak a tudósítása szerint a 2000 néző előtt lejátszott összecsapáson a hazaiak szabadrúgásból szerezték meg a vezetést az első félidőben, néhány perccel később pedig már kettőre nőtt előnyük. A mieink azonban a szünet előtt még szépíteni tudtak Szántó Tamás révén.

A második játékrész sokáig eseménytelenül telt, egészen a 77. percig, amikor emberhátrányba kerültek a magyar fiatalok, Lenzsér Bencét állította ki a játékvezető. A magyar válogatott azonban így is egyenlíteni tudott, a 84. percben Spandler Csaba lőtt bombagólt, kialakítva ezzel a 2–2-es végeredményt.

„Mezőnyben jól játszottunk, már a meccs elején megvoltak a helyzeteink, de kihagytuk őket, az ellenfél pedig két egyéni hibából vezetést szerzett – értékelt a lefújás után az mlsz.hu-nak Pisont István szövetségi edző. – Innentől futni kellett az eredmény után, mégpedig egy 8-10 emberrel védekező, foggal-körömmel küzdő ellenféllel szemben. Nagyon nehéz volt feltörni a hazaiak védekezését, és miután ilyen felállásban még sosem játszott a támadósorunk, nem volt meg a játékosok között a megfelelő összhang, sokáig meddő volt a fölényünk. A cserék után lendületesebb lett a játékunk, de az utolsó negyedórában emberhátrányban kellett futballoznunk, így végül csak az egyenlítés sikerült, a győztes gólt nem tudtuk megszerezni. A mezőnyben nyújtott játékkal elégedett lehetek, voltak jó egyéni teljesítmények is a csapatban, ugyanakkor voltak hibáink is, amelyekből sokat tudunk tanulni a későbbiekben."

Gibraltár U19–Magyarország U18 2–2 (2–1)
Magyarország: Horváth Dániel (Koszecz Kristóf, 46.) – Talabér Attila, Kecskés Ákos, Lenzsér Bence, Spandler Csaba – Szántó Tamás (Nagy Ádám, 73.), Vida Máté (Jancsó András, 53.), Rácz Barnabás – Csima Rajmund (Sallói Dániel, 46.), Murai Márk (Sejben Viktor, 53.), Tóth Martin
Gólszerző: Ballantine, Hernández, ill. Szántó, Spandler
Kiállítva: Lenzsér

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik