U18-as válogatott: a törökök legyőzték a Pisont-csapatot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.21. 22:57
Hiába játszott jobban ellenfelénél a magyar U18-as labdarúgó-válogatott, a korai góllal a törökök nyertek a csehországi Jezek-tornán – adta hírül az mlsz.hu.

Az ukránok elleni 1–0-ás győzelem után Pisont István együttese szerdán ismét pályára lépett a Jezek-tornán, az ellenfél az első meccsét játszó, vagyis pihenten pályára lépő török válogatott volt. A törökök agresszív letámadással kezdték a meccset, ez nem feküdt a mieinknek, a 6. percben egy labdaszerzés után meg is szerezte a vezetést az ellenfél. Az első negyedóra végén feljavult a magyar válogatott játéka, kapujuk elé szorítottuk a kontrára játszó törököket, és több ziccert is kialakítottunk, ezeket azonban sorra kihagytuk.

A második félidőben is többet birtokoltuk a labdát, de hiába támadtunk becsülettel, a helyzetek kihasználatlanul maradtak, maradt az 1–0. A magyar válogatott szombaton helyosztóval fejezi be a tornát, de csak a csütörtöki játéknapon, a török-ukrán meccs után derül ki, hogy hányadik helyért játszunk, és ki lesz az ellenfél.

„A vereség ellenére dicséretet érdemelnek a srácok, mert az első tizenöt percet leszámítva jól játszottak. Ezt követően végig mezőnyfölényben fociztunk, megvoltak a ziccereink, amivel nemcsak egyenlíthettünk volna, de akár magunk javára is fordíthattuk volna a meccset, a kapu előterében azonban sajnos ma nem voltunk kellően hatékonyak" – értékelt a meccs után Pisont István.

U18-AS VÁLOGATOTT, JEZEK-TORNA
Törökország–Magyarország 1–0

Magyarország: Horváth Dániel – Gazdag Dániel, Kecskés Ákos, Nagy Ádám (Hegedűs János, 46.), Spandler Csaba – Vida Máté, Murai Márk (Szántó Tamás, 65.), Tóth Martin (Rácz Barnabás, 65.) – Bölcsföldi Milán, Koszta Márk, Takács Krisztofer (Grabant Bence, 60.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik