U17: súlyos vereség Telkiben a szlovák fiataloktól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.17. 13:34
A magyar U17-es labdarúgó-válogatott Telkiben felkészülési mérkőzésen 4–0-s vereséget szenvedett Szlovákiától. A két korosztályos nemzeti csapat kedden is összecsapott, akkor a mieink 2–1-re győztek.

Szélesi Zoltán szövetségi edző a csütörtöki mérkőzésen a kedden kevés lehetőséget kapó vagy nem játszó fiatalokat jelölte a kezdő tizenegybe.

„Nem volt akkora különbség a két csapat között, mint amit az eredmény mutat, nekünk is voltak helyzeteink, de támadásban nem voltunk kellően hatékonyak. Olyan játékosok kaptak lehetőséget, akikkel korábban még nem dolgoztam együtt, néhányan közülük az egész heti munkájukkal megmutatták, hogy érdemes számolni velük, viszont a második meccsen voltak gyengébb teljesítmények is a pályán” – nyilatkozta az mlsz.hu-nak Szélesi Zoltán.

U17-ES FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MAGYARORSZÁG–SZLOVÁKIA 0–4 (0–3)
Magyarország:
Oroszi István – Major Gergő, Opavszky Balázs, Bokros Szilárd, Mezei Szabolcs (Majnovics Martin, 51.) – Sipos Zoltán, Kovács Krisztián – Szabó Richárd (Csonka András, 51.), Kovácsréti Márk (Bíró Bence, 41.), Pócsik Botond (Lefler Benjámin, 41.) – Tóth Zoltán (Szendrei Norbert, 51.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik