Horváth Milán elárulta: a meccs után elég rossz volt a hangulatuk.

„Nem igazán tudtam elaludni sem, aztán elég rosszul aludtam. De délelőtt megbeszéltük a problémákat, és délutánra nagyjából már minden rendben volt, mostanra pedig tökéletes a hangulat.”

Balogh Botond kijelentette: a sok beszélgetés segített nekik feldolgozni, hogy elveszítették feldolgozni a Spanyolország elleni 11-es párbajt.

„Összeültünk, megbeszéltük, hogy mit kell csinálnunk. Így is nagyon büszke vagyok az egész csapatra, de nagyon látszik rajtunk, hogy mentálisan is nagyon erősek vagyunk. Szerintem most is mindent oda fogunk tenni, és tényleg csak arra gondolunk, hogy kijutunk a világbajnokságra.”

Preisinger Sándor szövetségi edző arról mesélt: mennyiben változott a megszokott napi rutinjuk a mérkőzés másnapján.

„Megfordítottuk kicsit a napot: délelőtt volt a szabadprogram, amikor elmentünk megnézni kicsit Dublint, ha már itt vagyunk ennyi ideje, és még egyszer sem voltunk a városban. Máshol ebédeltünk, hogy egy kicsit mást is egyenek a srácok, olyasmit, ami közelebb áll az otthoni étrendjükhöz.”

Az NSO Tv videójában mindhárman beszélnek arról: mennyire lehet kiindulni a belgák elleni elitkörös meccsből, amikor elszenvedte a magyar csapat eddig egyetlen vereségét ebben a sorozatban.

Az U20-as vb-bronzérmes tanácsai a fiúknak a sorsdöntő meccs előtt

U17-ES EURÓPA-BAJNOKSÁG, ÍRORSZÁG
CSÜTÖRTÖK
PLAYOFF A VILÁGBAJNOKI SZEREPLÉSÉRT
13.00:
Magyarország–Belgium – élőben az NSO-n!
ELŐDÖNTŐ
17.30:
Hollandia–Spanyolország
20.00: Franciaország–Olaszország