U17: Szélesi megfogalmazza ajánlásait Bernd Storcknak

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2017.05.18. 15:14
A mutatott játékot és a kialakult csapategységet emelte ki Szélesi Zoltán, a horvátországi U17-es labdarúgó Európa-bajnokságon hatodik helyen végzett magyar válogatott szövetségi edzője.

„Nagy élmény volt, a srácok óriási tapasztalatot tudtak gyűjteni” – mondta Szélesi Zoltán csütörtökön az M4 Sport Sportreggeli című műsorában, hozzátéve, hogy nagyon büszke a csapatára és a stábjára is. „Nagy élmény volt, a srácok óriási tapasztalatot tudtak gyűjteni” – mondta Szélesi Zoltán csütörtökön az M4 Sport Sportreggeli című műsorában, hozzátéve, hogy nagyon büszke a csapatára és a stábjára is.

A tréner kitért rá: örült volna, ha éremmel utaznak haza vagy a franciák elleni, keddi mérkőzést megnyerik, és ezzel – ötödik helyezettként – kijutnak az indiai világbajnokságra, de hangsúlyozta, a mutatott játék és az, hogy komoly csapategység alakult ki, mindenképpen siker.

„Mindent együtt csináltunk, nagyon nagy a csapategység” – utalt Szélesi szavaira Opavszky Balázs csapatkapitány, aki szerint nagy előny, hogy ezt az egységet „ki tudják vinni a pályára”.

A 35 éves szövetségi edző beszélt a játékosok és a csapat jövőjéről is. Az, hogy melyik futballistának lesz lehetősége följebb kerülni egy idősebb korosztályba, nem az ő kompetenciája – hangsúlyozta – , de hozzátette, hogy megfogalmazza az ajánlásait és már beszélgettek is sokat Bernd Storckkal, a szövetség sportigazgatóval, a felnőtt válogatott szövetségi kapitányával.

Opavszky Balázs ezzel kapcsolatban elmondta: egy álma válna valóra annak, aki ennyi idősen bekerülne Bernd Storck keretébe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik