U17-es Eb: „A pályán nem Zidane, hanem Théo vagyok”

NAGY-PÁL TAMÁS (Dublin), SZELI MÁTYÁS (Dublin)NAGY-PÁL TAMÁS (Dublin), SZELI MÁTYÁS (Dublin)
Vágólapra másolva!
2019.05.07. 09:24
Az U17-es labdarúgó Európa-bajnokságot döntetlennel kezdő francia válogatott izgalmas mérkőzésen 4–2-re nyert a kontinenstornától így elsőként búcsúzó svéd csapat ellen. A Real Madrid vezetőedzőjének, Zinédine Zidane-nak a fia, Theo Zidane a 89. percben, csereként lépett pályára a mérkőzésen. A találkozó után az NSO Tv stábjának exkluzív interjút adott Dublinban a fiatal középpályás.

Théo Zidane úgy érzi: jól játszott a francia U17-es válogatott a Svédország elleni, 4–2-es győzelemmel véget ért Európa-bajnoki csoportmeccsen.

„Pedig az első félidőben kétszer is hátrányba kerültünk, mert Svédország nagyon jól kezdte a találkozót. Viszont aztán mi is szépen felépítettük a saját játékunkat, így válaszolni tudtunk a svédek góljaira.”

Zinedine Zidane fia exkluzív interjút adott az NSO Tv-nek, melyből kiderül még, hogy kapott-e tanácsot édesapjától az Eb-re, illetve, hogy mekkora nyomást érez magán a családneve miatt. Beszélt ezen kívül a magyar válogatott keddi ellenfeléről, az izlandi Andri Gudjohnsenről is, akit jól ismer a Real Madrid utánpótlásából. Nézz meg videónkban!

U17-ES EURÓPA-BAJNOKSÁG, ÍRORSZÁG
CSOPORTKÖR, 2. FORDULÓ

B-CSOPORT
Franciaország–Svédország
4–2 (Aouchiche 22., 40., 45., Rutter 80., ill. Elanga 17., 29.)
Korábban
Hollandia–Anglia 5–2 (Brobbey 10., 58. – a másodikat 11-esből, Bannis 35., S. Hansen 45., Unuvar 61., ill. Harwood-Bellis 7., Greenwood 34. – 11-esből)
A csoport állása:
1. Hollandia 6 pont, 2. Franciaország 4, 3. Anglia 1, 4. Svédország 0
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik