Szoboszlai sosem lenne tiszteletlen Rossival; Gyulay Zsolt és a nyereséges Hungaroring

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.09.08. 23:27
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Szoboszlai Dominik nagy napokon van túl, és továbbra is rendkívül motiváltan áll a válogatott kínálta feladatok elé. A salzburgi játékmester az oroszok elleni lecserélésével kapcsolatban is őszintén beszélt Babják Bencének, és azonnal nyomatékosította is, hogy Marco Rossival szemben végképp nem akart tiszteletlen lenni.
Szoboszlai Dominik nagy napokon van túl, és továbbra is rendkívül motiváltan áll a válogatott kínálta feladatok elé.
A salzburgi játékmester az oroszok elleni lecserélésével kapcsolatban is őszintén beszélt Babják Bencének, és azonnal nyomatékosította is, hogy Marco Rossival szemben végképp nem akart tiszteletlen lenni.

Novothny Soma kivárta a sorát, és máris megvan új, németországi csapata. Az exújpesti csatár Bochumban folytatja pályafutását, és Borbola Bencének azt is elmondta, hogy miként képzeli kiszorítani a kezdőből az eddigi házi gólkirályt.

Gyulay Zsolt éppen tíz éve áll a Hungaroring élén. Ez idő alatt majdnem ötven nívós nemzetközi rendezvényt bonyolított le a pálya, miközben állami vállalatként tudott nyereséget termelni. Tóth Anita interjúja.

Áll a bál a birkózóknál és a cselgáncsozóknál is. Az előbbieknél hat szabadfogású válogatottat függesztettek fel egy évre, az utóbbiaknál pedig Csernoviczki Éva edző-édesapjának kirohanására reagált a szövetség sportigazgatója. Kohán Gergely és Lipiczky Ágnes igyekezett az érintetteket megszólaltatva rendet vágni az erdőben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik