Szoboszlai most csak a Salzburgra fókuszál; Dibusz jól működő kapcsolata

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2020.05.10. 22:01
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Egyre nehezebben viseli a bizonytalanságot Szoboszlai Dominik, az RB Salzburg és a magyar válogatott középpályása, aki minden lehetőségre felkészült, az AC Milan érdeklődéséről viszont egyelőre nem akar beszélni. Babják Bence interjúja.
Egyre nehezebben viseli a bizonytalanságot Szoboszlai Dominik,
az RB Salzburg és a magyar válogatott középpályása, aki minden lehetőségre felkészült, az AC Milan érdeklődéséről viszont egyelőre nem akar beszélni. Babják Bence interjúja.

Egyszer csak kifejlődik valami új – mondja Tőzsér Dániel. S ugyan hamarosan véget érhet a pályafutása, a bajnokság még nagy csatákkal kecsegtet. A debreceni középpályással Somogyi Zsolt beszélgetett.

Jól működő kapcsolat. Dibusz Dénes, a Ferencváros kilencszeres válogatott futballistája meghosszabbította a szerződését, és örül, hogy immár Szűcs Lajos nyomdokaiba lépett. A zöld-fehér alakulat egyik legbiztosabb pontját jelentő kapussal Borbola Bence beszélgetett.

Nézők nélkül soha! Az EHF elnöke a kézilabda európai kupák négyes döntőinek halasztásáról, a vb-selejtező törléséről és az orosz szponzor üzenetéről is megosztotta véleményét lapunkkal. Michael Wiedererrel Nedelykov Tamás készített exkluzív interjút.

Újratervezés. Nem így tervezte a tavaszt, de ebben a helyzetben is igyekszik megtalálni a pozitívumokat, és sohasem unatkozik. Berecz Zsombor a Balatonon egyedül készül az olimpiára, ám a céljai nem változtak. Tóth Anita írása.

1930: Egy meccs az élet – döntőnek is beillő döntő fontosságú Európa-kupa-mérkőzés Olaszország ellen. Részletek a megszokott hétfői Népsport-mellékletünkben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik