Szlovák–magyar: Elkeserítő a védekezésünk, igazából az egész csapat – Szalai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.22. 00:21
Szalai Ádám szerint az döntött a szlovákok javára a magyar labdarúgó-válogatott elleni Eb-selejtezőn, hogy a megbeszélt taktikából nem sokat sikerült a pályán véghez vinni. Nézze meg a csapatkapitány értékelését az NSO Tv-ben.

Szalai Ádám így értékelt a találkozó után:

„Volt egy elképzelésünk taktikailag, mind védekezésben, mind támadásban, sajnos ebből nem sokat láttam, amit sikerült volna véghez vinnünk. Elkeserítő a védekezésünk, igazából az egész csapat. Volt egy terv, de az első gól tényleg nagyon kiábrándító akkor is, ha három napot vagyunk együtt. Ahhoz, hogy Eb-ről beszéljünk, nem lehet csapatként ilyen szinten védekezni. Persze, sokat beszéltünk arról, melyik az értékesebb együttes, de nem ezt kell nézni, hanem hogy a taktikai felkészültség a két csapat között maximálisan megmutatkozott, főleg, ha megnézzük az első gólt.”

„Én nem érzem úgy, hogy kevés lenne az idő, minden másik válogatottnak is ugyanennyi ideje van. Nagyban hozzátartozik az, hogy ki milyen szinten, milyen bajnokságban játszik, milyen taktikai felkészültséggel érkezik a válogatotthoz. Ők is ugyanúgy három napot készülnek, csak épp a taktikai utasításokat úgy tudják alkalmazni, hogy azok egyből működnek.”

Szurkolóink miatt futballélménnyel térhetünk haza – Kovács I.

Bennem olyan drukk volt, hogy el sem fáradtam – Szoboszlai

EURÓPA-BAJNOKI SELEJTEZŐ
1. FORDULÓ, E-CSOPORT
Szlovákia–Magyarország 2–0 (1–0)
Nagyszombat,
City Arena, 14 235 néző. V: Bezborodov (orosz)
Szlovákia: Dúbravka – Pekarík, Skriniar, Vavro, Hancko – Kucka, Lobotka – Hamsík, Duda (Safranko, 87.), Rusnák (Michalík, 93.) – Mak (Stoch, 79.). Szövetségi kapitány: Pavel Hapal
Magyarország: Gulácsi – Lang (Holender, 81.), Orbán, Kádár – Lovrencsics G., Kalmár (Dzsudzsák, 61.), Nagy Á., Korhut – Kleinheisler (Szoboszlai, 55.), Kovács I. – Szalai. Szövetségi kapitány: Marco Rossi
G: Duda (42.), Rusnák (85.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

A CSOPORT MÁSIK MÉRKŐZÉSÉN
Horvátország–Azerbajdzsán 2–1

AZ E-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Szlovákia 1 1 2–0 +2 3
2. Horvátország 1 1 2–1 +1 3
3. Wales
0–0 0 0
4. Azerbajdzsán 1 1 1–2 –1 0
5. MAGYARORSZÁG 1 1 0–2 –2 0
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik