• Sokszor voltam szomorú – mondta Sallai Roland. A szélső sérülése miatt kimaradt a horvátok, az azeriek és a walesiek elleni Eb-selejtezős sikerekből, de mindent belead, hogy szeptemberben ismét meghívót kapjon Marco Rossi kapitánytól. Borbola Bence interjúja.

• Versenyben lenni! – ez a jelszó Kispesten. Mendelényi Dániel, a Honvéd egyik tulajdonosa elmondta, a költségvetés a tervezettnél is magasabb lesz, továbbá több új labdarúgó érkezik még a keretbe, és már egész családjának van odahaza Honvéd-meze.

• A férfi kézilabda-válogatottnál a kapitánykérdés most másodlagos. Nagy László cáfolta a hírt, miszerint Chema Rodríguezzel közösen venné át a férfi válogatott irányítását, egyelőre a szakmai koncepció kidolgozása van napirenden. Simon József írása.

• A Ferrari Montrealban bebizonyította, hogy bizonyos típusú pályákon még mindig képes labdába rúgni a Mercedes mellett, Le Castellet-ben viszont az olaszoknak vért kell izzadniuk első idei diadalukhoz. A Formula–1 Francia Nagydíja előtt Zsoldos Barna latolgatta az esélyeket.

• A tengerentúli sportokkal foglalkozó Amerika-mellékletünket most is érdemes átolvasni. Történelmi trófeák: a Toronto az NBA-ben, a St. Louis az NHL-ben lett először bajnok; A nagydöntők hősei a lesajnált MVP-től kezdve a tartalékok közül „kikukázott” kapuson át a nagybeteg szurkolókislányig; NBA: a Lakers megszerezte Anthony Davist, de cserébe első körös draftjogoktól és három értékétől is meg kellett válnia.