Rossi reméli, beengedik a meccsekre; Szavazás: A pólósok pólósa

Vágólapra másolva!
2020.05.12. 22:22
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Marco Rossi visszaérkezett Magyarországra, és már alig várja, hogy meccsekre mehessen. A szövetségi kapitány reméli, nem lesz adminisztratív akadálya annak, hogy bejuthasson a stadionokba, a bolgárok elleni pótselejtező előtt pedig egy-két felkészülési meccset szeretne, mert vannak újítási ötletei… Pietsch Tibor interjúja.
Marco Rossi visszaérkezett Magyarországra, és már alig várja, hogy meccsekre mehessen.
A szövetségi kapitány reméli, nem lesz adminisztratív akadálya annak, hogy bejuthasson a stadionokba, a bolgárok elleni pótselejtező előtt pedig egy-két felkészülési meccset szeretne, mert vannak újítási ötletei… Pietsch Tibor interjúja.

Gulácsi Péter a karantént és a zárt kapukat is vállalja, csak már játszhasson. Az RB Leipzig kapusa tudja, hogy a szombati folytatás nem lesz egyszerű, de a riválisoknak sem, amúgy pedig nem tart a vírustól. Babják Bence interjúja.

Csak olimpiai aranyból kilenc jutott eddig a magyar vízilabdának, amelyben mindig is hemzsegtek a klasszisok – de vajon közülük ki a legjobb? Egykori legendák és edzőzsenik voksai alapján alakult ki a végső sorrend – hatrészes szavazás és történeti visszatekintés a Nemzeti Sportban, a Magyar Nemzetben és az Origón.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik