Rossi nyílt kártyákkal játszik; Uli Hoeness: az alkotó pihen

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2019.11.16. 23:42
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

• Válogatottunk kulcsjátékosai, Szalai Ádám és Dzsudzsák Balázs az Uruguay elleni történelmi mérkőzésen is a Wales elleni Eb-selejtezőre készültek, és ahogy mondták, sejtik, hogy Cardiffban mi lehet a siker receptje. A stadionavató másnapján az is kiderült, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány nyílt kártyákkal játszik, részben a sok kényszermegoldás, részben a szakember őszintesége révén lényegében már most felrajzolható a táblára a Wales elleni kezdőcsapatunk. Háromoldalas, érdekességekkel teli összeállítás a Puskás Aréna avatójáról és a keddi sorsdöntő Eb-selejtező előtti várakozásról, reményekről.
• Válogatottunk kulcsjátékosai, Szalai Ádám és Dzsudzsák Balázs
az Uruguay elleni történelmi mérkőzésen is a Wales elleni Eb-selejtezőre készültek, és ahogy mondták, sejtik, hogy Cardiffban mi lehet a siker receptje. A stadionavató másnapján az is kiderült, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány nyílt kártyákkal játszik, részben a sok kényszermegoldás, részben a szakember őszintesége révén lényegében már most felrajzolható a táblára a Wales elleni kezdőcsapatunk. Háromoldalas, érdekességekkel teli összeállítás a Puskás Aréna avatójáról és a keddi sorsdöntő Eb-selejtező előtti várakozásról, reményekről.

• Az alkotó pihen. Lezárult egy korszak Münchenben, Uli Hoeness negyven év szakmai munka után a háttérbe vonul. A bajor klub legendájáról Tóth Ádám írt portrét.

• A Mexikóban egy butaság miatt elveszített pole pozíciót Max Verstappen Interlagosban zseniális teljesítménnyel szerezte meg – Sebastian Vettel rögtön vissza is szólt neki a csalási vádak után. A Formula–1 Brazil Nagydíjának időmérőjén történteket Zsoldos Barna foglalta össze.

• Junior-mellékletünk tartalmából. Itthon idegenben: külföldről honosított, „szerződtetett” fiatalokkal erősíti jó néhány sportág az utánpótlását; Vívás: már látszik a reménysugár – az idehaza eddig gyengébben produkáló fegyvernem, a tőrvívás fiataljai egyre szebb eredményeket érnek el; Úszás: interjú a 17 évesen Dohában felnőtt-világkupagyőztes egri mellúszóval, Békési Eszterrel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik