Rossi: Nagyon bosszús voltam; Buzsáky: Szembenéztem a hibáimmal

S. T. J.S. T. J.
Vágólapra másolva!
2019.09.10. 23:25
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

„Nagyon bosszús voltam. Azért is idegesített a vereség, mert mi is játszottunk olyan jól, mint a szlovák válogatott, sőt. Ki merem jelenteni, jobbak voltunk!” – többek között ezt mondta lapunknak a magyar–szlovák Eb-selejtezőt követően Marco Rossi. A szövetségi kapitány bírálta a játékvezetőt és segítőit a vendégek első gólját megelőző leshelyzet miatt, de hozzátette: „Ha a labdarúgásnak van istene, a hétfő esti vereség után kötelessége valamit visszaadni nekünk.”
„Nagyon bosszús voltam. Azért is idegesített a vereség, mert mi is játszottunk olyan jól, mint a szlovák válogatott, sőt. Ki merem jelenteni, jobbak voltunk!”
– többek között ezt mondta lapunknak a magyar–szlovák Eb-selejtezőt követően Marco Rossi. A szövetségi kapitány bírálta a játékvezetőt és segítőit a vendégek első gólját megelőző leshelyzet miatt, de hozzátette: „Ha a labdarúgásnak van istene, a hétfő esti vereség után kötelessége valamit visszaadni nekünk.”

Az Eb-selejtező lefújását követően kiállított Baráth Botond a Nemzeti Sportnak azt mondta, szerinte a spanyol játékvezető, Antonio Mateu Lahoz már a mérkőzés elején kipécézte magának, mert valamiért nem tetszett neki. A hátvéd elismerte, a meccs hevében mondott neki ezt-azt, de úgy véli, nem lépte át az udvariatlanság határát. A játékosok közül Willi Orbán, Lovrencsics Gergő, Gulácsi Péter és a gólszerző Szoboszlai Dominik értékelését is elolvashatják.

• Buzsáky Ákos 37 éves, korábbi 20-szoros válogatott labdarúgó, akiről februárban hallhattunk legutóbb, amikor különös körülmények között menesztették a harmadosztályú III. Kerület kispadjáról, mielőbbi gyógyulást kívánva neki. Az egykori játékos akkor nem reagált, a szurkolók között pedig elterjedt: a hajdani középpályás rossz útra tévedt. De most kisimulva, jó benyomást keltve ült le nyilatkozni a Nemzeti Sportnak.

• Hajrá foci! mellékletünkben olvashatnak Vaskó Tamás pályafutásának legújabb állomásáról is. A tizenkétszeres válogatott hátvéd az NB III Keleti csoportjában szereplő Eger SE együtteséhez igazolt, miután a nyáron befejezte profi pályafutását a Vasasnál. A versenyszabályzatnak megfelelően a kötelező harmincnapos amatörizációt követően október 1-jétől az idény végéig állapodott meg a harmadosztályú gárdával, ahol játékos-edzőként is alkalmazták volna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik