Rossi: Nagy nem játszik, de...; Kökény Bea: 50

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.11. 22:07
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Marco Rossi kénytelen volt lemondani néhány sérült játékkosról, két újoncnak viszont bizalmat szavazott. A szlovákok és a horvátok elleni Eb-selejtezőre keretet hirdető kapitány Pietsch Tibornak a Szoboszlai, Balogh duóról, az újra egészséges Kleinheislerről és a klubjában mellőzött Nagy Ádám „elveket felrúgó” beválogatásáról is beszélt.
Marco Rossi kénytelen volt lemondani néhány sérült játékkosról, két újoncnak viszont bizalmat szavazott.
A szlovákok és a horvátok elleni Eb-selejtezőre keretet hirdető kapitány Pietsch Tibornak a Szoboszlai, Balogh duóról, az újra egészséges Kleinheislerről és a klubjában mellőzött Nagy Ádám „elveket felrúgó” beválogatásáról is beszélt.

Lucsánszky Tamás ül le az MTK Budapest kispadjára. A vasárnap menesztett Feczkó Tamás utódja a Ferencvárostól érkezett, ez az első NB I-es csapata, és a kék-fehérek vezetői szerint rendkívüli taktikai felkészültsége lehet a jövő MTK-sikereinek záloga.

Az 50 éves Kökény Beatrix élete összeforrt a Ferencvárossal. Az olimpiai és vb-ezüstérmes klasszis irányító múltról és jelenről, így tehetséges kézilabdázó gyermekeiről is mesélt Simon Józsefnek, aki a Laurencz, Mocsai, Németh triót és az egykori játékostársakat is kifaggatta a népszerű Kökéről.

Kulcsár Krisztián 500 nappal a tokiói olimpia előtt biztos benne, hogy Japán tökéletes rendező lesz. Hogy a MOB elnöke elégedett lenne-e a rióihoz hasonló magyar szerepléssel, illetve hogy mit vár a csapatsportoktól, amelyek alapjaiban határozzák meg a 2020-as küldöttség létszámát, az kiderül Pircs Anikó interjújából. Emellett kvótahelyzet és tokiói hírek egy oldalon.

És ha kedd, akkor ezúttal Formula–1-es melléklet 4 oldalon – a héten kezdődő idény előtt minden, amit a száguldó cirkuszról tudni érdemes.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik