Szlovákia ellen meccset játszunk, nem háborút – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Marco Rossi, a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Az olaszországi nyaralásáról „hazatérő” szakember születésnapi kívánságáról, a nemzeti együttes iránti elkötelezettségről és a szükség esetén beszedendő nyugtatókról is beszélt Pietsch Tibornak.

Megyeri Balázs volt a Legia elleni El-meccs hőse. A görög Atromitosz kapusán nem tudtak kifogni a Nagy Dominiket nélkülöző lengyelek, tizenegy védést mutatott be, a visszavágóra pedig nagyjából 40 fokos embertelen hőmérsékletet jósolt Somogyi Zsoltnak.

Fucsovics Márton nem kötött barátságot a hazai szövetséggel, mégis ott lesz az Ukrajna elleni Davis-kupa-meccsen. Visszatérése a válogatottba nem a béke jele, legfeljebb lépés afelé – a legjobb magyar teniszezőnek az olimpiai indulás érdekében nem volt más választása. Klein Ron elemző írása.

Selmeci Attila, Milák Kristóf edzője szerint a földön kell maradni. Milák Kristóf világcsúccsal elért vb-győzelme után a mester, bár óvatos ember, már ki meri jelenteni, hogy a 200 pillangó aranyérméért utaznak Tokióba. Kovács Erika interjúja.

• És ha szombat, akkor ezúttal is Hosszabbítás melléklet 8 oldalon – a Lauda-sorozat újabb részével, a DAC-tulajdonos Világi Oszkárral és a Fradi pólósaival mindent megnyerő Varga Zsolttal.