Marco Rossi a két idegenbeli Nemzetek Ligája-meccs előtt több váratlant is húzott. A szövetségi kapitány a Pietsch Tibornak adott exkluzív interjúban részletesen beszámolt arról is, hogy miként jutott el Willi Orbanig, és hogy Dzsudzsák Balázs miért nem tagja a görögök és észtek ellen készülő keretnek sem.

Szalai Ádám természetesen ott lesz a válogatottban, de előbb még a BL-ben van jelenése. Hoffenheimben, pontosabban Sinsheimben Babják Bence készített a centerrel hosszú interjút, és ebben Szalai arról is őszintén beszélt, hogy miért van értelme szót emelni, és hogy miként viszonyul az őt minősítő szurkolókhoz.

Kitelt Ljubomit Vranjes ideje, már nem ő a Telekom Veszprém edzője. Hogy szövetségi kapitány marad-e, hogy ki lesz az utódja, és mire megy a csapat az ideiglenesen kinevezett Gulyás Istvánnal? Simon József részletesen körbejárta az edzőváltás okait és lehetséges kimenetelét.

A Mercedes csapatutasítása miatt forrong az F1 világa. A Formula–1-es Orosz Nagydíj nagy visszhangot kiváltó húzásáról a helyszínen a verseny után Zsoldos Barna is faggatta Toto Wolffot, a német istálló csapatfőnökét. Wolff úgy véli, inkább lesznek rosszfiúk most, mint idióták az idény végén…

Ha pedig kedd, akkor ezúttal első ízben a szép emlékű Kihívás alapjaira épülő Csupasport melléklet 4 oldalon.