Rolót le Splitben!; Kösz, Laci!

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2019.10.08. 21:44
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

• Marco Rossinak ezúttal Baráth Botond eltiltása miatt főhet a feje a védelem összeállításakor. Somogyi Zsolt elemzése rámutat arra, hogy a szövetségi kapitány milyen utat járt be, mennyit kísérletezett, és hányszor volt kényszerhelyzetben a hátsó alakzat esetében – no meg hogy mi várható tőle Splitben, a horvátok elleni, csütörtöki Eb-selejtezőn.
• Marco Rossinak ezúttal Baráth Botond eltiltása miatt főhet a feje a védelem összeállításakor.
Somogyi Zsolt elemzése rámutat arra, hogy a szövetségi kapitány milyen utat járt be, mennyit kísérletezett, és hányszor volt kényszerhelyzetben a hátsó alakzat esetében – no meg hogy mi várható tőle Splitben, a horvátok elleni, csütörtöki Eb-selejtezőn.

• „Közös megegyezés”, avagy kitelt Miriuta László ideje Kisvárdán. A tabellán kifejezetten jól álló csapat vezetőedzőjének a ZTE elleni 3–3-at már nem bocsátották meg a felettesei, akik ezt a döntéseket még alighanem megbánják majd. Bodnár Tibor írása.

• Bastian Schweinsteiger befejezte. A német „Fussballgott” búcsúja kapcsán Tóth Ádám foglalta össze egy ragyogó karrier legfontosabb állomásait.

• Krueger John-Henry igazából meg sem ijedt, már látta, hogy nincs akkora vérzés. Az Amerikából olimpiai ezüstérmesként honosított rövid pályás gyorskorcsolyázó már lábadozik, és az ob-n elszenvedett csúnya sérülése ellenére azon agyal, hogy ott lehet a januári, debreceni Eb-n. De nem mindenáron... Kovács Erika interjúja.

• És ha szerda, akkor ezúttal is Hajrá, foci! melléklet 4 oldalon – Zoran Kunticcsal, továbbá női felnőtt- és korosztályos válogatottjaink Eb-selejtezőivel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik