Preisinger: Lemaradtunk...; Babos a vb-arany küszöbén

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2019.11.02. 23:31
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

A játékosok mellett Preisinger Sándor edző is tudja, hogy lemaradtunk a világelittől. Az U17-es labdarúgó-világbajnokságtól csoportutolsóként búcsúzó válogatott szakvezetője szerint brutális képet kaptunk a világfutball fejlődéséről... Babják Bence brazíliai jelentése.
A játékosok mellett Preisinger Sándor edző is tudja, hogy lemaradtunk a világelittől.
Az U17-es labdarúgó-világbajnokságtól csoportutolsóként búcsúzó válogatott szakvezetője szerint brutális képet kaptunk a világfutball fejlődéséről... Babják Bence brazíliai jelentése.

Ikszelt a Fradi és a Mezőkövesd, továbbá a Fehérvár is, Gazdag Dániel pedig varázslatos gólt lőtt a Puskás otthonában. Az OTP Bank Liga első szakaszának utolsó, azaz 11. fordulójáról minden, amit tudni érdemes, nyilatkozatok, osztályzatok és kulisszatitkok – 5 oldalon.

Veszprém, Győr és FTC a kézi BL-ben, Alba Fehérvár–Falco kosárrangadó, továbbá a ferencvárosi pólósok európai Szuperkupa-sikere. Minden, amit a csapatsportok gazdag szombatjáról tudni érdemes 5 oldalon.

Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic megvédheti világbajnoki címét. A női teniszezők sencseni vb-jének páros versenyében a magyar lány sorozatban harmadszor lehet bajnok, és egyebek mellett azt is elmondta, hogy egész karrierje „legnagyobb challenge-ét” vállalta be az elődöntő szuperrövidítésében, 8:8-nál...

És ha vasárnap, akkor ezúttal is Junior melléklet 4 oldalon – mi lett a Debrecenben világbajnok junior női kézilabdázókkal?, Hogyan indult Jónyer István pályafutása?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik