NS: nehéz szülés volt Rossinak az első keret – szombat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.24. 22:52
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:

 

Marco Rossi kihirdette első keretét, amelyből kihagyta Dzsudzsák Balázst. Az olasz kapitány konzekvens maradt korábbi kijelentéséhez, azaz aki nem játszik, nála nem lesz válogatott. Három újonc mellett Kovács Istvánt is behívta, míg Magyarországot az otthonának nevezte a Pietsch Tibornak adott nagyinterjúban.

Szerhij Rebrov és a Fradi Mezőkövesdre utazik. A szombati meccs előtt Varga Roland egyebek mellett azt a meglepő kijelentést is tette, hogy „már most látszik, hogy szakmailag nagyon jó kezekbe került a csapat…”

Bár már felbőgtek a motorok Spa-Francorchamps-ban, a Formula–1-es pilótapiac mozgása áll az érdeklődés középpontjában. Zsoldos Barna helyszíni jelentésében megpróbál rendet vágni az időnként szövevényes történetben.

Fucsovics Márton szerint nem veszi őt komolyan a szövetség. A három hét múlva esedékes Davis-kupa-párharc előtt a lemondását is meglebegtette a magyar éljátékos, aki szerint már-már megalázó, ahogyan bánnak vele… Klein Ron írásában Sávolt Attila, Köves Gábor és Balázs Attila is elmondta véleményét az ügyről.

Ha szombat, akkor Hosszabbítás melléklet 8 oldalon – a francia futballról szóló sorozat 1. részével, Michael Oenning-interjúval, a tenisz US Open érdekességeivel, a legifjabb Bozsikkal és Pál István „Szalonnával.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik