NS: Jó munkát, Georges!; Berkesi Judit, a mezőny legjobbja – szombat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.10. 23:40
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

A csütörtöki letaglózó luxemburgi vereség után senki sem irigyli Georges Leekenst. Somogyi Zsolt elemzéséből kiderül, hogy egy év alatt mi vezetett a mai helyzethez, Dzsudzsák Balázs pedig alig várja, hogy jöjjön valaki, aki letépi róla a mezt...
...mindeközben az új kapitánynak az U21-es Eb-selejtezőn legalább volt némi oka az örömre, ha nyerni azért itt sem sikerült.
A csütörtöki letaglózó luxemburgi vereség után senki sem irigyli Georges Leekenst.
Somogyi Zsolt elemzéséből kiderül, hogy egy év alatt mi vezetett a mai helyzethez, Dzsudzsák Balázs pedig alig várja, hogy jöjjön valaki, aki letépi róla a mezt...
...mindeközben az új kapitánynak az U21-es Eb-selejtezőn legalább volt némi oka az örömre, ha nyerni azért itt sem sikerült.

A Ferencváros pontokba szedve válaszolt a Debrecen elleni meccs botrányával kapcsolatos kérdésekre. A klub vezetői szerint például a visszatérő ultrák megígérték, hogy nem bántják Bonyhát.... Borbola Bence írása.

Szombathelyen közeleg a nagy bejelentés, hétfőre nemcsak stadionja, de edzője is lesz a Haladásnak. A kalapban ott van Egervári Sándor és Prukner László is, Babják Bence írásából kiderül, hogyan látják az esélyeiket..

...és minden, amit a világbajnoki selejtezők utolsó szakaszáról, a pót- és a rendes selejtezőkről tudni érdemes.

Kozma Dominik, a vonuló test. Kovács Erika a százhalombattai rövid pályás ob-n a pár kilót ismét felszedő, de a vízben azért ellenállhatatlan úszót követte figyelemmel.

És ha szombat, akkor Hosszabbítás-melléklet 8 oldalon. Karába csodagóljával, a visszavonuló hosszútávfutóval, Staicu Simonával, a cukorbeteg Ferjancsik Domonkossal és a tv-riporter Berkesi Judittal, akit a svájciak a vb-selejtezőn a mezőny legjobbjának választottak...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik