Női foci: a bronzért játszhat a magyar válogatott a Balaton-kupán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.27. 20:28
null
(Fotó: Valogatott.mlsz.hu)
A Magyar Labdarúgó-szövetség idén hatodik alkalommal rendezi meg Balatonfüreden a Balaton-kupa női felkészülési tornát. Az első játéknapon a legjobbjait nélkülöző, megfiatalított magyar válogatott Romániától 4–1-es vereséget szenvedett, így a bronzmeccsen léphet majd pályára vasárnap.

 

 

„Ahogy arra számítani lehetett, egy nagyon erős, nagyon jó román válogatott ellen léptünk pályára, amely legerősebb keretével érkezett a tornára. A gólkülönbség talán túlzó, szűkíthettünk volna az eredményen, annak viszont örülhetünk, hogy akadt néhány jó teljesítmény a csapatban, emellett két újoncot avattunk. A jövőt tekintve pozitív, hogy Kiss Stella személyében ismét be tudunk építeni egy fiatalt – akár a vb-selejtezők során is –, akiben megvan a kellő vagányság, de a kellő alázat és munkabírás is, és ami talán a legfontosabb: nem ijed meg a lehetőségtől” – értékelte az összecsapást Markó Edina szövetségi kapitány a szövetség hivatalos honlapján.

BALATON-KUPA, BALATONFÜRED
Magyarország–Románia 1–4 (0–0)
Magyarország:
Bíró Barbara – Balogh Henrietta (Kovács Laura 78.), Tálosi Szabina, Szeitl Szilvia, Mosdóczi Evelin, Tóth Alexandra, Rácz Zsófia, Szabó Viktória, Fenyvesi Evelin, Kocsán Petra (Süle Dóra 85.), Öreg Cintia (Kiss Stella, 66.)
Gólszerzők: Tóth (93.), illetve Herceg (54.), Carp (56., 71.), Batea (63.)

Fehéroroszország–Szerbia 1–1 (tizenegyesekkel 2–3)

A vasárnapi program, a 3. helyért
15.00:
Magyarország–Fehéroroszország
Döntő:
17.30:
Szerbia–Románia

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik