Női foci: 94. perces góllal kaptunk ki Portugáliától

Vágólapra másolva!
2019.04.06. 20:33
A magyar női labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2–1-re kikapott Portugália legjobbjaitól.

Mint az az mlsz.hu beszámolójából kiderül, a mieink Zeller Dóra hatodik percben szerzett góljával sokáig vezettek, a 71. percben viszont egyenlített Portugália, a ráadás negyedik percében pedig egy szabadrúgás után a győzelmet jelentő találatot is megszerezte. mlsz.hu beszámolójából kiderül, a mieink Zeller Dóra hatodik percben szerzett góljával sokáig vezettek, a 71. percben viszont egyenlített Portugália, a ráadás negyedik percében pedig egy szabadrúgás után a győzelmet jelentő találatot is megszerezte.

„Nagyon büszke vagyok a csapatra. Az elmúlt időszak egyik, ha nem a legjobb teljesítményét nyújtotta egy remek mérkőzésen, egy kiváló ellenféllel szemben. Ha a vezető gól megszerzése után a helyzeteink közül még egyet gólra tudunk váltani, akkor akár a győzelem is összejöhetett volna. Azt gondolom, ha a következő meccsen is így tudunk játszani, bármi lehet” – nyilatkozta Markó Edina szövetségi kapitány az mlsz.hu-nak.

A második portugáliai találkozót április 9-én, magyar idő szerint 17 órakor játsszák a csapatok.

NŐI VÁLOGATOTT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Portugália–Magyarország 2–1 (0–1)
Magyarország:
Szőcs R. – Mosdóczi (Tóth A., 74.), Turányi, Szabó V., Csiki A. – Csiszár, Rácz Zs., Fenyvesi – Kocsán (Zágor, 79.), Vágó F.(Csányi, 88.), Zeller.
A magyar gólszerző: Zeller (6.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik