Nikolics: Olyan csapatban futballozom, amelyben szeretnek és tisztelnek

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.10.10. 22:44
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Vasárnap este Szerbia fogadja a magyar labdarúgó-válogatottat. Marco Rossi együttese már megérkezett Szófiából Belgrádba – ahogyan a Nemzeti Sport munkatársai is. Nikolics Nemanja és Holender Filip beszél a magyar válogatottsággal kapcsolatos érzéseiről, emellett a csapat edzéséről és a kötelező sajtótájékoztatóról olvashatnak, de elmondja véleményét Szabó Zoltán a szerb első ligás Topolya FC vezetőedzője is. Minden, amit a Nemzetek Ligájáról tudni érdemes – négy oldalon.

Az északmacedón válogatott nagyjából fele az OTP Bank Ligából érkezett a haza. Pietsch Tibor a Mol Fehérvár FC játékosával, Boban Nikolovval beszélgetett, aki kitért a többi „magyarra”, no meg az Eb-pótselejtezőre is, amelynek során ugyanazon a napon szeretne eljutni a kontinensviadalra, mint a magyar válogatott.

Iga Swiatek tiniként és nem kiemeltként nyerte meg a Roland Garros női egyes fináléját. Klein Ron bemutatja a hihetetlen győzelmet arató lengyel lányt, aki hazája első női és első egyesbeli Grand Slam-sikerét aratta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik