MLSZ: a magyar-walesi Eb-selejtezőre és a női BL-döntőre minden jegy elkelt

Vágólapra másolva!
2019.05.12. 09:28
null
A Wales elleni mérkőzésre minden jegy elfogyott (Fotó: Tumbász Hédi)
A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint a május 18-i, Lyon–Barcelona női Bajnokok Ligája-döntőre, illetve a magyar férfiválogatott június 11-i, Wales elleni Európa-bajnoki selejtezőjére minden jegy elkelt.

 

A magyar férfi labdarúgó-válogatott legközelebbi hazai mérkőzésén, június 11-én Wales ellen lép pályára a Groupama Arénában. A Szurkoló Klub tagjai számára péntek reggel indult el a jegyértékesítés, és két nap alatt csaknem minden belépő gazdára talált.

(A szövetség háromezer jeggyel kevesebbet adhatott el, mert a Szlovákia–Magyarország Eb-selejtezőn tanúsított rasszista szurkolói viselkedés miatt az UEFA szektorbezárással büntette az MLSZ-t.)

Hasonlóan gyorsan fogytak a jegyek a női Bajnokok Ligája döntőjére is, ami szintén a Ferencváros stadionjában lesz, május 18-án. A döntős csapatok, a Lyon és a Barcelona is visszaadott egy kontingenst az előzetesen kért, de el nem adott jegyekből. Ezek eredetileg nem voltak Magyarországon értékesíthetőek, de az elmúlt napokban itthon is lehetett vásárolni belőlük – a szurkolók pedig lecsaptak a lehetőségre, így minden belépő gazdára talált.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik