• Összeállításunkból kiderül, hogy nem kell aggódni a magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya és stábja egészsége miatt, Marco Rossi ugyanis január eleje óta Magyarországon tartózkodik, s azóta csak a Nemzetek Ligája amszterdami sorsolására utazott el külföldre. Lénárt Ágota sportpszichológus, egyetemi tanszékvezető lapunknak elmondta, kulcskérdés, hogy a Bulgária elleni pótselejtezőre arra is felkészítsék a játékosokat, hogy milyen lesz majd üres lelátók előtt futballozni Szófiában.

Munkatársaink jelen voltak a Leipzig–Tottenham BL-nyolcaddöntő visszavágóján, de nemcsak a mérkőzésről küldtek beszámolót szóban és képben, hanem azt is megmutatták, miként zajlottak a meccs előtti órák Lipcse belvárosában, és persze kiszúrták a magyar zászlóval érkező szurkolókat is. Képes összeállításunkból az is kiderül, hogy miközben a szász település belvárosa felett méltóságteljesen lengett az RB Leipzig lobogója, a belvárosi kocsmák angol megszállás alá kerültek.

Magyarországot is elérte a koronavírus-járvány, a keddi napon az operatív törzs a hazai sportrendezvények kapcsán teljes körű javaslatot tett a kormánynak, amely várhatóan szerdán dönt az ügyben. Összegyűjtöttük, hogy a magyarországi eseményeket, a magyar csapatok és versenyzők életét miképp befolyásolja a kialakult helyzet itthon és külföldön. Természetesen utánanéztünk annak is, mi a helyzet a jövő hétre tervezett birkózó és női kézilabda olimpiai selejtezővel.

Egy hétvége, két mérkőzés. Hajrá, foci! mellékletünkben bemutatjuk Szabó Leventét, aki a Mol Fehérvár FC játékosaként múlt szombaton a Puskás Akadémia ellen az élvonalban, vasárnap pedig a klub második csapatában játszott az NB III Nyugati csoportjában. Az NB I-ben ez volt a második mérkőzése, s a negyedik fehérvári gólban főszerepet játszott. A Székesfehérváron született 20 esztendős támadó 2015-ben Győrből igazolt Olaszországba, ahol az Atalantával korosztályos bajnok lett, a Genoa tagjaként pedig többször a felnőttkerettel edzett.