„Megszenvedtünk a szófiai győzelemért”; A konyhatündér: Karakas Hedvig

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.10.09. 23:09
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Az első feladat kipipálva, következhetnek idehaza az izlandiak. Labdarúgó-válogatottunk szófiai győztes Eb-pótselejtezője után egy nappal az őszinte Marco Rossi elmondta, hogy talán nem is teljesen megérdemelt a siker, Gulácsi Péter útban Belgrád felé arról mesélt Babják Bencének, hogy miként sikerült hatástalanítania a bolgár kísérleteket, Kalmár Zsolt pedig arról, hogy Szoboszlai Dominik helyén hogyan döntötte el gólpasszával és góljával a csütörtöki mérkőzést. Minden, amit a válogatottról tudni érdemes, az Eb-pótselejtezőkről és a Nemzetek Ligájáról – öt oldalon.
Az első feladat kipipálva, következhetnek idehaza az izlandiak.
Labdarúgó-válogatottunk szófiai győztes Eb-pótselejtezője után egy nappal az őszinte Marco Rossi elmondta, hogy talán nem is teljesen megérdemelt a siker, Gulácsi Péter útban Belgrád felé arról mesélt Babják Bencének, hogy miként sikerült hatástalanítania a bolgár kísérleteket, Kalmár Zsolt pedig arról, hogy Szoboszlai Dominik helyén hogyan döntötte el gólpasszával és góljával a csütörtöki mérkőzést. Minden, amit a válogatottról tudni érdemes, az Eb-pótselejtezőkről és a Nemzetek Ligájáról – öt oldalon.

Szilágyi Áronék nemcsak a karddal, hanem a labdával is művészien bánnak. Válogatott vívóink számára nem csupán kikapcsolódás a ketrecfoci „hármas érints” változata, de a novemberben rajtoló szezon előtt a változatosságot is jelenti.

És ha szombat – akkor Képes Sport-melléklet 12 oldalon. A konyhában Karakas Hedviggel, Buzek Lászlóval, a Brady, Gronkowski duóval, a Bayern-sorozat 3. részével, Triscsuk Krisztinával és a 12:0-s magyar–orosszal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik