Marco Rossi ünnepe; üzen a sport is – interjú Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspökkel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.23. 22:31
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Karácsony előtt, hagyományainkhoz híven ünnepi hangulatú Nemzeti Sporttal jelentkezünk.
Karácsony előtt, hagyományainkhoz híven ünnepi hangulatú Nemzeti Sporttal jelentkezünk.

Pietsch Tibor: Gino emlékére

Karácsonyi mesébe illő, mégis igaz történet a nagyapja mellett felnövő kisfiúról, aki a torinói edzőpályától indulva eljutott a Honvéd, majd a magyar válogatott kispadjáig. Marco Rossi ünnepe.

Roska Emese Boglárka: Csodagyerek

Hetvenkét vérvétel alig három hét alatt, mesterséges altatás, háromórás életmentő műtét, ám hat hónappal később mégis gyönyörű, mosolygós és egészséges Vérten Orsolya kisgyermeke, aki mindennél értékesebb ajándék a korábbi kézilabdázó életében.

Lipiczky Ágnes: Várakozás

Visszacsempészni a hitet az ünnepekbe, megélni az igazi várakozást – ezt leginkább őszinte gyermeki szemmel és lélekkel lehet. Négy és fél évvel ezelőtt Kovács Katalin életébe visszahozta az igazi karácsonyt kislánya, Luca születése, akinek hamarosan kistestvére érkezik. Egy családi adventi képeslap Budakalászról.

Borbola Bence: Angyalok, hol vagytok?!

Leégett ház, szívzörej, Attila azonban az iskolapadban és a focipályán is jól teljesít – a besnyői kisfiú nem ismer lehetetlent.

Bálint Mátyás: Boldogságot hagyott hátra

Öt éve, karácsony előtt egy nappal tudta meg Karl Erik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott norvég szövetségi kapitánya, hogy nem tudják kigyógyítani leukémiájából. Városában, Sandefjordban emlékeztünk egy egészen különleges emberre a húgával és legjobb barátjával.

S. Tóth János: Üzen a sport is

Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök a pápák futballszeretetéről, az árnyékban lévő labdarúgókapusokról, és arról, megférhet-e Szegeden egymás mellett az európai szintű kézilabdázás és a minőségi labdarúgás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik