Marco Rossi nélkül; Babos Tímea bizonyított

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.10. 23:35
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Marco Rossit ismét száműzte az UEFA a válogatott kispadjáról. Félúton Baki és a Groupama Aréna között háromoldalas összeállításunkban az olasz kapitány eltiltásáról éppúgy esett szó, mint arról, hogy lesznek-e változások a Wales elleni kezdőben, emellett infografikán idéztük fel a közös múltat, és a vendégkapitány, Ryan Giggs sem rejtette véka alá, hogy a walesiek számára mekkora tétje van a kedd esti Eb-selejtezőnek.
Marco Rossit ismét száműzte az UEFA a válogatott kispadjáról.
Félúton Baki és a Groupama Aréna között háromoldalas összeállításunkban az olasz kapitány eltiltásáról éppúgy esett szó, mint arról, hogy lesznek-e változások a Wales elleni kezdőben, emellett infografikán idéztük fel a közös múltat, és a vendégkapitány, Ryan Giggs sem rejtette véka alá, hogy a walesiek számára mekkora tétje van a kedd esti Eb-selejtezőnek.

Férfivízilabdában is beérett a Fradi-gyümölcs. Lakner Gábor a hannoveri Bajnokok Ligája-győzelem titkát igyekezett megfejteni egy oldalon Varga Zsolt vezetőedzővel, a nyolcas döntő MVP-jének megválasztott Varga Dénessel, Mezei Tamással és Kállay Márkkal.

Babos Tímea és Kristina Mladenovic felért a csúcsra. A friss Roland Garros-bajnok női páros tagjaival Párizsban Klein Ron beszélgetett, kiderült, miért ez a siker a csúcs, és hogy hogyan áll Timi a franciával, párja pedig a magyarral... Plusz egy oldal Rafael Nadalról, a 12. francia bajnoki cím apropóján.

Bicsák Bence csak 56 kiló, de őstehetség, és már a nemzetközi elitet riogatja. Az egyre jobb eredményeket immár futószalagon szállító, Tokióra is készülő triatlonos és edzője, Tóth Szilárd a kéttagú team működéséről és arról is beszélt Lipiczky Ágnesnek, hogy miért érzik úgy: minden verseny gyermeknap.

És ha kedd, akkor ezúttal Tour de Hongrie-melléklet 4 oldalon – a kedden rajtoló magyar kerékpáros-körverseny jelenéről és múltjáról minden, amit tudni érdemes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik