Interjút adott a Nemzeti Sportnak és a Képes Sportnak Marco Rossi. A labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elmondta, a 2018-as esztendőből szívesen gondol arra a napra, amikor a Dunaszerdahellyel kivívták a nemzetközi kupaszereplés jogát, a legszebb emlék mégis ahhoz a naphoz fűzi, amikor Csányi Sándor, az MLSZ elnöke felhívta, és felajánlotta neki a nemzeti együttes irányítását. Az olasz szakember értékelte az eddig megtett utat, beszélt az Eb-selejtezőbeli esélyeinkről és arról, milyen rossz sorozata szakadhat meg majd Nagyszombatban.

Elkészítettük a labdarúgó OTP Bank Liga 2018–2019-es őszi idényének játékosrangsorát. Összesen 281 labdarúgó játszott a meccseken, ám közülük csak azokat a futballistákat vettük számításba, akik legalább tíz találkozón pályára léptek; ők viszont csak 137-en voltak. Külön rangsoroltuk a kapusokat és a mezőnyjátékosok. Hogy lapunk tudósítóinak osztályzatai alapján kik állnak az élen, s miként alakul a további sorrend, kiderül összeállításunkból.

A Csoknyai István, Vladan Matics edződuó keretet hirdetett a dán-német rendezésű férfi kézilabda-világbajnokságra. A szakemberek hangsúlyozták, céljuk a január 11-i, Argentína elleni rajtig a lehető legerősebb gárda kialakítása, s ehhez természetesen figyelembe vették a klubedzők véleményét is. A névsorban nem szerepel Nagy László, aki egyszer már lemondta a válogatottságot, majd júniusban visszatért. A Veszprém klasszisa várhatóan mégis ott lesz a világbajnokságon, kérdés, milyen szerepkörben.

Egy klubváltás általában felkavarja a kedélyeket, ez alkalommal azonban olyan cserére kerül sor, amely nem keltett indulatokat. Az történt, hogy Plagányi Zsolt edző, valamint Cseh László, Németh Nándor és Burián Katalin a jövőben az Egri Úszó Klub helyett a BVSC-Zugló színeiben szerepel majd. Mindez a gyakorlatban nem jelent érdemi változást, hiszen a felkészülésük színhelye ezután is a törökbálinti uszoda lesz. Hogy akkor mégis mi indokolhatta a váltást, arról a zuglói klub elnöke, Szatmáry Kristóf beszélt lapunknak.